De hurtige lån – er de noget værd?

Ifølge Consumer Financial Protection Bureau, i april 2006 payday og kontant forskud lån tegnede sig for 13.600 millioner dollars af mere end 900 milliarder dollars i forbrugerkredit. Disse kortfristede lån er forbundet med meget høje gebyrer. kviklån har de højeste satser for provision i henhold til ICBA.

Den næsthøjeste kviklåne rente er for kontant forskud på en gennemsnitlig 15% rente. Dette er også forbundet med høje gebyrer og en advarsel om, at det normalt ikke tilbagebetales i tide. Der er statslige love om kviklån. Mange stater har høje renter.

Ikke alle kviklån er de samme. Summen af lånte penge kan variere meget. En $ 100 lån i gennemsnit vil have $ 17 i gebyrer. Disse gebyrer er indbygget i lånets låne- og rollover-periode. For dit gennemsnitlige lån på $ 17 gebyrerne kan være $ 26 til $ 42. Det afhænger af staten og långiveren.

Der kan være begrænsninger for, hvor meget du kan rollover. Dette beskytter forbrugeren. Ligegyldigt hvor længe kviklån har været i praksis gebyrerne i sig selv vil aldrig rejse et rødt flag. Høje gebyrer kan dog indikere, at der er ekstremt pres fra at skubbe flere penge, end nogen ønsker at låne. En person ønsker at låne kan tage gebyrerne til en ekstrem. Du risikerer en hel del penge bare for at kompensere for gebyrer, der ikke er synlige, før der er en negativ saldo. Forbrugerne skal også være opmærksomme på, hvor længe lånet vil blive forlænget. Hvis det er ved udgangen af en periode, dobbelttjekke, hvilke renter vil blive opkrævet.

Nogle långivere kan også bruge overkommelige priser som et salgsargument. De bedste renter findes i institutioner, der er i stand til at yde et lån. Dette betyder ikke, at de opkræver overdrevne gebyrer, det betyder bare, at de er i den bedste position til at afvise en låneanmodning.

Sørg for at du har at gøre med en velrenommeret kviklån udsteder. Tal med, hvem du planlægger at låne fra. De bør være i stand til at få dig den bedste pris. Det er den del af kviklån virksomhed, at de specialiserer sig i. De bør have adgang til de fleste af de kviklån långivere og være i stand til hurtigt at behandle låneanmodninger, hvis du ikke opfylder betingelserne for de bedste tilgængelige priser.

Hvis du administrerer din kviklån konto klogt, vil du aldrig betale mere i gebyrer end værdien af selve lånet. Hvis du er i et dilemma og har brug for et kortfristet lån til en finansiel nødsituation, så kviklån kan være en hurtig og overkommelig løsning. Bare altid sørge for at nedbringe det beløb, du låner så hurtigt som du kan, som du bliver nødt til at betale det tilbage alligevel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.