Er arbejde fra hjemmet alle det er revnet op til at være?

Er arbejder fra hjemmet alle det krakkede op til at være?
Jeg har arbejdet fra hjemmet for de sidste 27 år så jeg tror, jeg har ret til at fremsætte nogle bemærkninger om, hvordan det fungerer.
Der er nogle afgørende spørgsmål, som du ønsker skal overveje-
1. disciplin. Arbejder fra hjemmet betyder arbejde-ikke opholder sig. Og fristelser til at gå væk fra arbejde kan være overbevisende. Børn kommer hjem med store nyheder så det er en god grund. En film på TV, jeg ønsker at se-nå det er temmelig overbevisende. Hvor omkring når jeg er ikke i humør. Du ved-ordene er ikke flydende, sindet føles som grød, er der ingen at se mig. Det er nemt at bare finde en undskyldning og retfærdiggøre det med en catch-up klausul. Jeg vil arbejde senere når alle er gået i seng. Jeg får op tidligt. Ja.
Jeg arbejder hjemmefra, fordi jeg kan lide fleksibiliteten. Jeg kan tage en pause til at lytte til mine børn-de er begge væk på Universitet nu – men jeg så dem vokse op – og jeg fik chancen for at vokse med dem. Jeg kan begå en fejl ud hvis jeg har lyst til det- men du er nødt til at se kendsgerningerne i øjnene arbejdet med at få gjort. Hvis du tage tid ud til nogle andre aktiviteter-du nødt til at sætte det tilbage. Jeg smiler når jeg læser om alle de fyre, der arbejder i deres pyjamas derhjemme – tilsyneladende for de ulige øjeblik drikke kaffe og goofing off. Om hvor nemt det hele er. Skrald. Hvis de er vellykkede jeg er temmelig sikker på årsagen til hvorfor de er i deres pyjamas er fordi de ikke har sovet i 3 dage og ikke har tid til at ændre. Jeg ved der har været dage, hvor jeg har fået skriftligt kl 3 og haft så travlt, at jeg stadig som aftentid – klædt på til seng. Det har bare været for travlt til at ændre.
2. fleksibilitet. Arbejder fra hjemmet giver enorme fleksibilitet – ofte årsag til så mange hjem business fiaskoer. Jeg arbejder meget. Hvis jeg arbejdede på et kontor uden for hjemmet ville jeg blive frustreret. Se-arbejder fra hjemmet gør det muligt for mig at gå til mit kontor, når nogensinde jeg ønsker. Jeg kan se min kone i køkkenet, lytte til TV i hulen, slentre gennem at snuppe en kop kaffe og se min kone maleri-(du kan se hendes ting på). Jeg kan stå op om natten og gå til arbejde, hvis noget summende i min hjerne. Jeg kan gå på arbejde kl 3 og ingen sind fordi jeg hjem, da alle andre får. Jeg kan arbejde sent hvis jeg vil og det er ok. Men du vil bemærke ordet arbejde en masse i min historie. Det er afgørende at gøre fleksibilitet arbejde for dig og hjælpe dig med at øge dit output – ikke friste dig væk fra arbejdet, der gøres.
3. organisation. Jeg kan ikke fortælle dig, hvor mange gange jeg har prøvet at overtage resten af hjemmet som kontorlokaler. Det starter som regel på spisebordet – jeg måske nødt til at sprede nogle arbejde, så jeg kan organisere det. Derefter nogle går igennem til TV-stuen fordi jeg gonna bevis Læs eller indhente trading eller skitse en skitse mens reklamer spiller på skærmen. Så efterlade jeg alt, når jeg går tilbage til mit kontor for at gøre noget der. Det er meget nemt at få begravet når du arbejder fra hjemmet. Så tilbage du enten nødt til at have en ægtefælle, der vil skubbe dig i dit hul lejlighedsvis-med alle dine ting, eller du ender tabt. Du er nødt til at bevare overblikket – (min kone ønsker at vide, hvordan kommer jeg kan ikke følge mine egne råd… hmm)
4. fokus. Du er nødt til at holde troen. På trods af distraktioner er det vigtigt at holde fokus på output. Du skal være i stand til at måle, hvad du har gjort og hvor meget tættere på det endelige resultat du er. Nogle gange er det nemt at blive forvirret mellem indsats og resultater. Vi har lært at arbejde hårdt, og vi vil blive belønnet. Måske løgne en af de største fortalt. Resultaterne kommer fra højre arbejdet bliver gjort ordentligt – ikke fra indsats. Må ikke få mig forkert. Indsats er nødvendig- men det står ikke alene. Det betyder, at travle arbejde er at undgås på alle tidspunkter – og travle arbejde er at ting, der skal gøres, men ikke bevæge os mod det endelige resultat. Det er ofte en praktisk distraktion fra gøre vigtige ting, fordi det er nemt, risiko gratis og rutinemæssig og måske gør os føler sig godt. Gøre det, når det egentlige arbejde er færdig. Når det endelige resultat er tættere på end det var.
5. ensomhed. Arbejde fra hjemmet kan nemt oprette en følelse af at være isoleret. Fyre gå til arbejde – tale om spillet, kunder, boss, sekretæren, nyheder og så en. Lad dem ikke narre dig, det er dens alt arbejde. Der er en følelse af fællesskab i en offentlig arbejdsmiljø. Du har ikke der hjemme. Du er normalt alene. Arbejder. Alene. Bekymrende. Alene. Du skal være forberedt til at håndtere det.
Og der findes løsninger. Måske alene er ok for dig. Jeg synes, det er fantastisk. Jeg kan komme videre med ting og stikke ingen hovedet ind i mit kontor, der ønsker at gab om noget. Men så min kone og børn tror jeg er en smule mærkeligt alligevel og det er sikrere for offentligheden, hvis jeg ikke går. Du kan også opretholde kontakt med andre gennem telefonen af besøg, hvis du føler behov for at dele. Det er hvad telefonen er for-
Konklusion
Arbejds formen hjem er en livsstil – ikke rigtig en arbejdsstil. Jeg ikke pendler i myldretidstrafikken, ikke nogensinde kommer hjem sent aftensmad, se en masse af min familie. Jeg behøver ikke at betale office og parkering huslejer og jeg får at være min egen chef- og jeg ville aldrig ændre den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.