Køb nu og betal senere

Der er både fordele og ulemper ved både at købe i ny og næ. Sidstnævnte kan give dig mulighed for at betale dit lån af hurtigere og undgå at blive kontaktet af inkassofirmaer. Sidstnævnte kan øge dine månedlige betalinger og have en negativ indvirkning på din kreditrapport. Du bør sørge for at betale dit lån tilbage til tiden og sætte en rykker i din kalender. Din kredit score vil blive påvirket, hvis du går glip af din betalingsfrist. Du kan have en lavere kredit score, hvis dine betalinger ikke foretages til tiden.

Tjek altid din kreditvurdering, inden du handler online. Før du ansøger om en BNPL, skal du være opmærksom på, at kreditreparation er mulig. Hvis du har dårlig kredit, er en kreditgrænse en mulighed. Du kan stadig købe med det samme og betale anden gæld. Du vil blive pålagt et gebyr for sen betaling.

Tendensen med at købe nu og betale senere vokser i popularitet. Wayfair og Lululemon har lanceret køb nu, betal senere optioner. Target, Urban Outfitters, Urban Outfitters, Target og Urban Outfitters er alle eksempler. Amazon Mechanical Turks nylige undersøgelse viste, at 49% af respondenterne var mænd og 51% var damer. Deres gennemsnitlige indkomst var under $ 20K. Selvom forbrugere med indkomster mellem $ 20-40K var relativt små, steg satsen til 26% for dem, der tjente mellem $ 40-80K.

Den største fordel ved en køb-nu, betal-senere-service er evnen til at betale i rater – afbetaling er en anderledes form for lån. Mange af betalingerne kan udskydes. Mange BNPL-udbydere tilbyder korte betalingsbetingelser, der hjælper kunderne med at undgå at gå i gæld. Hvis du ikke har råd til dine betalinger, kan det være en glidebane til at bruge for meget. Denne service kommer med risici og omkostninger.

Konceptet appellerer til mange, men det er vigtigt at vurdere din økonomiske situation, inden du beslutter dig for et køb nu og betaler senere option. Disse programmer er typisk rentefrie og beregnes, efter at opgørelsen er lukket. Denne type finansiering kan dog være et godt valg. Denne type finansiering kan fungere godt, hvis du holder dig til dine betalinger. Det er tid for dig at undersøge denne mulighed, når du har forstået fordelene.

Køb nu, Betal senere-tjenester tilbyder også fordelen ved at give dig mulighed for at forsinke din betaling i mange måneder eller endda år. Hvis saldoen betales fuldt ud inden forfaldsdatoen, vil mange store virksomheder ikke opkræve renter. I andre tilfælde vil du ende med at betale en høj rente. Du kan blive opkrævet en ÅOP på 39,9% for nogle af disse varer, hvilket er lavere end hvad du ville have betalt for varen direkte. Disse muligheder er dog dyre og kan resultere i meget mere gæld, hvis de ikke betales til tiden.